top of page
appa.jpg

Schoonmaak van woning

Maakt u lange dagen of kunt u de schoonmaak thuis fysiek niet meer aan? Dan bent u bij Mundare Facility aan het juiste adres. Wij bieden u een schoonmaakservice voor bij u thuis. Wij werken met gescreende werksters met ruim werkervaring. Dit houdt dus in dat uw huis gepoetst zal worden zoals u dat gewend bent. Bij een aanvraag hiernaar wordt er samen met u een plan opgesteld en kunt u daarin aangeven welke diensten u graag af wilt nemen. Ook kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld de strijkservice, ramen zemen etc. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden

kantoorpand.jpg

Schoonmaak kantoorpand

Een schone werkomgeving draagt bij aan de productiviteit op de werkvloer. Voor de interieur reiniging van uw kantoorpand gebruiken wij enkel milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen en passen wij de microvezel techniek toe. Door deze techniek te gebruiken helpen wij een handje mee in het milieu en wordt de schade die door agressieve schoonmaakmiddelen wordt veroorzaakt beperkt. Bel of e-mail gerust voor de mogelijkheden.

leeg Klaslokaal

schoonmaak onderwijsinstelling

Het schoonmaken en schoonhouden van een onderwijsinstelling is niet alleen belangrijk voor het welzijn van uw leerlingen, maar tevens ook uw visitekaartje. Ook bij het schoonmaken van uw onderwijsinstelling passen wij de milieuvriendelijke mirovezel techniek toe. Bel of e-mail gerust voor de mogelijkheden.

tapijtreiniging.jpg

Diepte reiniging textiel

Deze dienst is enkel bedoeld voor het reinigen van textiel zoals uw tapijt, vloerbedekking, trap, bank auto interieur, matras, gestoffeerde stoelen etc. Hierbij wordt de oppervlakte tot in meerdere lagen gereinigd, ontvlekt, ontsmet en wordt er op verzoek een lekker geurtje aan toegevoegd. Denk hierbij aan vlekken op uw bank of een rode wijn vlek op uw nieuwe tapijt. Bel of e-mail gerust voor de mogelijkheden.

stoomreiniging.jpg

Stoom service

Dit is een reinigingsservice die ruim ingezet kan worden bij alle waterbestendige oppervlaktes. Door middel van de stoomtechniek komt al het hardnekkig vuil los en kan dit makkelijk worden opgezogen. Dit is een milieuvriendelijke techniek en dood meteen alle bacteriën. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een badkamer waarbij de tegels eens goed gereinigd of ont schimmelt moeten worden, maar dit niet lukt met de hand. Bel of e-mail gerust voor  alle mogelijkheden.

Diensten: Services
bottom of page